fbpx

 

A WEB-es munkaidő-rögzítő felületen a munkavállaló akár a mobiltelefonján is rögzítheti a saját munkaidő adatait.

Szintén a PIRAMIS™ MUNKAIDŐm webes önkiszolgáló felületén a vezetők beosztott munkatársaik munkaidő adatait megtekinthetik, jóváhagyhatják.

 

A WEB-es munkaidő-rögzítő felületen a munkavállaló akár a mobiltelefonján is rögzítheti a saját munkaidő adatait.

Szintén a PIRAMIS™ MUNKAIDŐm webes önkiszolgáló felületén a vezetők beosztott munkatársaik munkaidő adatait megtekinthetik, jóváhagyhatják.

Munkaidő adat rögzítés

A munkaidő adat rögzítése során a munkavállaló csak a saját adataihoz fér hozzá, azokat tudja módosítani.

A rendszerben választható heti, vagy havi nézet biztosítja azt, hogy a munkavállaló a számára kényelmes nézetben tudja elvégezni a munkaidő rögzítéssel kapcsolatos feladatait.

A munkáltatónak lehetőséget biztosít a program, hogy szabályozza az egyes hónapok tekintetében meddig engedélyezett a munkaidő karbantartása. Ez azért fontos, hogy ne lehessen karbantartani egy bizonyos havi munkaidőt egy sokkal későbbi időpontban.

Szabályozható továbbá az is, hogy egyes felhasználók milyen típusú munkaidőt (munkaidő kódot) rögzíthetnek, mint például: ledolgozott óra, 50%-os túlóra, vagy  távmunka, stb.

Alapértelmezett munkaidő feltöltés

A szoftver a munkavállaló munkarendje alapján a munkaidő adatokat feltölti. Ez azt jelenti, hogy a munkavállalót egy előre kitöltött munkaidő táblázat fogja várni a belépést követően, amit csak módosítania kell, ha például változás történt a munkarend szerinti munkaidejében.

A munkavállaló feladata így hihetetlenül egyszerűvé válik, hiszen nem kell egyesével rögzítenie minden nap munkaidejének kezdetét és végét, elég ha csak készre jelenti azt, ha változás nem történt az alapértelmezetthez képest.

Ellenőrzések

A PIRAMIS™ MUNKAIDŐm rendszer számtalan ellenőrzéssel biztosítja azt, hogy hibás munkaidőt ne lehessen rögzíteni a programban. Ha az ellenőrzés hibát talál, a dolgozót figyelmezteti erre, a hibáról pedig mutat egy rövid leírást, így segíti a munkavállalót a hibajavításban, illetve a helyes adatrögzítésben.

Készrejelentés folyamata

A dolgozó miután úgy látja, hogy a rögzített munkaideje a valóságnak megfelel, gombnyomással készre is jelentheti.

A készrejelentés megtörténtét követően a felettes kap egy automatikus push és/vagy e-mail alapú értesítést, mely jelzi számára, hogy jóváhagyásra várakozó munkaideje van egy beosztottjának.

Vezetői jóváhagyás

A vezető csak a hierarchia szerint hozzá beosztott dolgozók munkaidő adatait láthatja.

A berögzített adatokon ellenőrzéseket lehet végezni az egyéb vállalati szabályoknak való megfelelés érdekében.

Jóváhagyással jelezheti, ha elfogadja a dolgozók által rögzített adatokat.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

PIRAMIS™ PROGRAMOK

 

Kérdése van?

Tegye fel

bátran!

5 + 7 =